Microsoft FrontPage 2003
                                                               
√öjdons√°gok arrow Ismeretterjeszt√Ķ k√∂nyvek arrow 100 √°llom√°s 100 kaland arrow Kal√≥zok
Kalózok

Terjedelem: 48 oldal
Alak: 225 √ó 296 mm
Kötés: tábla
ISBN: 963 9166 62 6

√Ār: 1990 Ft
Internetes √°r: 1590 Ft

 

Rendelje meg most! >>

 

Utazz vel√ľnk k√ľl√∂nleges, izgalmas vil√°gokba! 100 √°llom√°son 100 kalandban lehet r√©szed! A sorozatb√≥l sz√°mos t√©ny mellett rengeteg √©rdekess√©get megtudhatsz, s m√©g a k√©z√ľgyess√©gedet is pr√≥b√°ra teheted.

Mi√©rt kapta az egyik legrettegettebb kal√≥z a Spanyolfal√≥ nevet? Milyen haj√≥kkal √©s fegyverzettel rendelkeztek a harami√°k √©s √ľld√∂z√Ķik? Hogyan pusztult el a Port Royal-i kal√≥zparadicsom? Hol rejt√Ķznek m√©g ma is a kal√≥zband√°k elrabolt kincsei?

Kíváncsi vagy a válaszokra? Akkor kalandra fel!


A kal√≥zkod√°s t√∂rt√©nete egyid√Ķs a kereskedelmi haj√≥z√°s√©val, hiszen amint kifutottak a kik√∂t√Ķkb√Ķl az √©rt√©kes port√©k√°kkal megrakott els√Ķ haj√≥k, megjelentek a tengeri rabl√≥k is. A vil√°gtengerek vizein porty√°z√≥ martal√≥cok egyre-m√°sra fosztogatt√°k a haj√≥kat, sokszor a leg√©nys√©g √©let√©t sem k√≠m√©lve. Neh√©z sors v√°rt a fogs√°gukba esettekre. Eg√©sz √°ll√≥ nap robotoltak, de el√Ķfordult, hogy a harami√°k oldal√°n k√©nyszer√ľltek harcba sz√°llni. A szenved√©sek el√Ķl menek√ľlve sokan ink√°bb a kal√≥z√©letet v√°lasztott√°k. A k√∂nny√Ľnek t√Ľn√Ķ „mesters√©g” azonban k√∂zel sem volt egyszer√Ľ. Igaz ugyan, hogy n√©ha gazdag pr√©d√°ra tettek szert, amib√Ķl mindenki r√©szes√ľlt, m√°skor azonban h√≥napokig r√≥tt√°k a tengeri m√©rf√∂ldeket an√©lk√ľl, hogy egyetlen vitorl√°s felt√Ľnt volna a k√∂zel√ľkben. Az √©h√≠ns√©g, a d√ľh√∂ng√Ķ viharok √©s a katon√°k √°lland√≥ vesz√©lyt jelentettek, s az elfogott bandit√°k t√∂bbnyire a bit√≥f√°n v√©gezt√©k. Azokat kiv√©ve, akik uralkod√≥i megb√≠z√°sra az ellens√©ges orsz√°gok haj√≥it t√°madt√°k meg, √©s zs√°km√°nyb√≥l a kir√°ly kincst√°r√°t gazdag√≠tott√°k. Akadtak olyanok, aki a t√°voli vizeken t√∂lt√∂tt unalmas h√≥napokat arra ford√≠tott√°k, hogy felbecs√ľlhetetlen √©rt√©k√Ľ f√∂ldrajzi felfedez√©seket tegyenek.

 

 
< Elűzű   KŲvetkezű >

Keresés

Sorozataink


Képes Atlasz
sorozat


100 √°llom√°s
100 kaland sorozatTesz-vesz V√°rosFranklin