Microsoft FrontPage 2003
                                                               
Újdonságok arrow Rólunk mondták
Rólunk mondták

A róka meg a gólya - Tanulságos állatmesékIndex - Dívány - Poronty


B√ļjj el√Ķ!


Na kisfi√ļk, itt azt√°n van minden! D√∂mper, traktor, √ļthenger... J√≥pofa, hogy a k√∂nyvben ki lehet nyitni ablakot, √°t lehet lesni a m√°sik oldalra, nagyon kedvesek, szeretnival√≥k a rajzok. Tesztolvas√≥nk, a h√°rom√©ves Bendeg√ļz el√Ķszeretettel hajtogatta, √©s dac√°ra a "nyers er√Ķnek", strapb√≠r√≥ kiad√°snak t√Ľnik.

Index - Dívány - Poronty


Tánci, baba, tánci! - Mondókák apróságoknak


tancibaba bor

Ezek azok a k√∂nyvek, amelyek mindig j√≥l j√∂nnek a h√°zn√°l. Majdnem mint egy szak√°csk√∂nyv. Ugyan r√©mlik, hogyan is van az a mond√≥ka, de az√©rt j√≥, ha r√°n√©z√ľnk a receptre, nehogy kimaradjon valami. Egy sz√≥, mint sz√°z, remek rajzok, sz√©p sz√≠nek, √©s nagyon j√≥ kis mond√≥k√°k, t√°ncik v√°rnak azokra, akik ezekb√Ķl a k√∂nyvekb√Ķl pusk√°znak.

A kedves illusztr√°ci√≥k miatt a kicsik is √∂r√∂mmel forgatj√°k majd, kem√©ny k√∂t√©se, lapjainak min√Ķs√©ge pedig gyakorlatilag elny√Ľhetetlenn√© teszi √Ķket.

Index - Dívány - Poronty


Esik es√Ķ, s√ľt a Nap - Mond√≥k√°k, versek apr√≥s√°goknakEzek azok a k√∂nyvek, amelyek mindig j√≥l j√∂nnek a h√°zn√°l. Majdnem mint egy szak√°csk√∂nyv. Ugyan r√©mlik, hogyan is van az a mond√≥ka, de az√©rt j√≥, ha r√°n√©z√ľnk a receptre, nehogy kimaradjon valami. Egy sz√≥, mint sz√°z, remek rajzok, sz√©p sz√≠nek, √©s nagyon j√≥ kis mond√≥k√°k, t√°ncik v√°rnak azokra, akik ezekb√Ķl a k√∂nyvekb√Ķl pusk√°znak.

A kedves illusztr√°ci√≥k miatt a kicsik is √∂r√∂mmel forgatj√°k majd, kem√©ny k√∂t√©se, lapjainak min√Ķs√©ge pedig gyakorlatilag elny√Ľhetetlenn√© teszi √Ķket.

Index - Dívány - Poronty


100 √°llom√°s 100 kaland:


T-Rex

 

 

Minden gyerek √°tesik a d√≠n√≥-korszakon. Van, aki csak fel√ľletesen, m√°sok (√≠gy tesztolvas√≥nk, a nyolc√©ves M√°rk) olyan m√©lys√©gekig jutnak ebben, amely m√°r-m√°r k√©ts√©gbeejti a sz√ľl√Ķket. M√©gis, a 100-T-Rexben voltak √ļj inform√°ci√≥k m√©g M√°rk sz√°m√°ra is.

"Sz√°z t√©nyt √≠rtak le a T-Rexekr√Ķl, ezek nagy r√©sz√©t persze m√°r tudtam" - √≠rta nek√ľnk a k√∂nyv olvast√°n M√°rk.

"De az√©rt voltak j√≥ dolgok, meg tetszettek a k√©pek is nagyon. Szerintem tetszeni fog a gyerekeknek." Szerint√ľnk is.

Index - Dívány - Poronty

 

A világ képes atlasza


TN6 B911126

 

 

El√Ķbb-ut√≥bb mindenki eljut od√°ig, hogy el kelljen kezdenie a f√∂ldrajzzal foglalkoznia. Ez a remek atlasz √©rthet√Ķen, r√∂viden, t√∂m√∂ren seg√≠thet ebben. Term√©szetesen nem p√≥tolja az iskol√°ban megtanuland√≥ r√©szletes ismereteket, de abban mindenk√©pp √≥ri√°si seg√≠ts√©g, hogy kedvet adjon a majdani picit magol√≥sabb topogr√°fi√°hoz, f√∂ldrajz√≥r√°khoz. A tud√°sra v√°gy√≥k √©tv√°gy√°t csak fokozhatja, hogy a szerz√Ķk a f√∂ldr√©szek, √©ghajlatok, orsz√°gok ismertet√Ķjegyeit,  kiv√°l√≥an, izgalmasan, figyelemfelkelt√Ķen helyezt√©k el ennek a gy√∂ny√∂r√Ľ kiadv√°nynak a lapjain - nek√ľnk csak a bor√≠t√≥ nem tetszett...

 


Index - Dívány - Poronty


A csillagszem√Ľ juh√°sz - Tr√©f√°s magyar n√©pmes√©kIndex - Dívány - Poronty

 

Keresés

Sorozataink


Képes Atlasz
sorozat


100 √°llom√°s
100 kaland sorozatTesz-vesz V√°rosFranklin