Microsoft FrontPage 2003
                                                               

Névnap

Ma 2017. 9. 20, szerda, Friderika napja van.
Holnap Máté napja lesz.

Online felhasználók

Statisztika

Tagok: 5
Hírek: 226
Linkek: 1
Látogatók: 763197
Újdonságok arrow Rólunk mondták
Rólunk mondták

A róka meg a gólya - Tanulságos állatmesékIndex - Dívány - Poronty


Bújj elő!


Na kisfiúk, itt aztán van minden! Dömper, traktor, úthenger... Jópofa, hogy a könyvben ki lehet nyitni ablakot, át lehet lesni a másik oldalra, nagyon kedvesek, szeretnivalók a rajzok. Tesztolvasónk, a hároméves Bendegúz előszeretettel hajtogatta, és dacára a "nyers erőnek", strapbíró kiadásnak tűnik.

Index - Dívány - Poronty


Tánci, baba, tánci! - Mondókák apróságoknak


tancibaba bor

Ezek azok a könyvek, amelyek mindig jól jönnek a háznál. Majdnem mint egy szakácskönyv. Ugyan rémlik, hogyan is van az a mondóka, de azért jó, ha ránézünk a receptre, nehogy kimaradjon valami. Egy szó, mint száz, remek rajzok, szép színek, és nagyon jó kis mondókák, táncik várnak azokra, akik ezekből a könyvekből puskáznak.

A kedves illusztrációk miatt a kicsik is örömmel forgatják majd, kemény kötése, lapjainak minősége pedig gyakorlatilag elnyűhetetlenné teszi őket.

Index - Dívány - Poronty


Esik eső, süt a Nap - Mondókák, versek apróságoknakEzek azok a könyvek, amelyek mindig jól jönnek a háznál. Majdnem mint egy szakácskönyv. Ugyan rémlik, hogyan is van az a mondóka, de azért jó, ha ránézünk a receptre, nehogy kimaradjon valami. Egy szó, mint száz, remek rajzok, szép színek, és nagyon jó kis mondókák, táncik várnak azokra, akik ezekből a könyvekből puskáznak.

A kedves illusztrációk miatt a kicsik is örömmel forgatják majd, kemény kötése, lapjainak minősége pedig gyakorlatilag elnyűhetetlenné teszi őket.

Index - Dívány - Poronty


100 állomás 100 kaland:


T-Rex

 

 

Minden gyerek átesik a dínó-korszakon. Van, aki csak felületesen, mások (így tesztolvasónk, a nyolcéves Márk) olyan mélységekig jutnak ebben, amely már-már kétségbeejti a szülőket. Mégis, a 100-T-Rexben voltak új információk még Márk számára is.

"Száz tényt írtak le a T-Rexekről, ezek nagy részét persze már tudtam" - írta nekünk a könyv olvastán Márk.

"De azért voltak jó dolgok, meg tetszettek a képek is nagyon. Szerintem tetszeni fog a gyerekeknek." Szerintünk is.

Index - Dívány - Poronty

 

A világ képes atlasza


TN6 B911126

 

 

Előbb-utóbb mindenki eljut odáig, hogy el kelljen kezdenie a földrajzzal foglalkoznia. Ez a remek atlasz érthetően, röviden, tömören segíthet ebben. Természetesen nem pótolja az iskolában megtanulandó részletes ismereteket, de abban mindenképp óriási segítség, hogy kedvet adjon a majdani picit magolósabb topográfiához, földrajzórákhoz. A tudásra vágyók étvágyát csak fokozhatja, hogy a szerzők a földrészek, éghajlatok, országok ismertetőjegyeit,  kiválóan, izgalmasan, figyelemfelkeltően helyezték el ennek a gyönyörű kiadványnak a lapjain - nekünk csak a borító nem tetszett...

 


Index - Dívány - Poronty


A csillagszemű juhász - Tréfás magyar népmesékIndex - Dívány - Poronty

 

Keresés

Sorozataink


Képes Atlasz
sorozat


100 állomás
100 kaland sorozatTesz-vesz VárosFranklin