Microsoft FrontPage 2003
                                                               

Névnap

Ma 2020. 12. 3, csütörtök, Ferenc napja van.
Holnap Barbara, Borbála napja lesz.

Online felhasználók

Statisztika

Tagok: 6
Hírek: 232
Linkek: 1
Látogatók: 1086831
Újdonságok arrow Rólunk mondták
Rólunk mondták

A róka meg a gólya - Tanulságos állatmesékIndex - Dívány - Poronty


Bújj elõ!


Na kisfiúk, itt aztán van minden! Dömper, traktor, úthenger... Jópofa, hogy a könyvben ki lehet nyitni ablakot, át lehet lesni a másik oldalra, nagyon kedvesek, szeretnivalók a rajzok. Tesztolvasónk, a hároméves Bendegúz elõszeretettel hajtogatta, és dacára a "nyers erõnek", strapbíró kiadásnak tûnik.

Index - Dívány - Poronty


Tánci, baba, tánci! - Mondókák apróságoknak


tancibaba bor

Ezek azok a könyvek, amelyek mindig jól jönnek a háznál. Majdnem mint egy szakácskönyv. Ugyan rémlik, hogyan is van az a mondóka, de azért jó, ha ránézünk a receptre, nehogy kimaradjon valami. Egy szó, mint száz, remek rajzok, szép színek, és nagyon jó kis mondókák, táncik várnak azokra, akik ezekbõl a könyvekbõl puskáznak.

A kedves illusztrációk miatt a kicsik is örömmel forgatják majd, kemény kötése, lapjainak minõsége pedig gyakorlatilag elnyûhetetlenné teszi õket.

Index - Dívány - Poronty


Esik esõ, süt a Nap - Mondókák, versek apróságoknakEzek azok a könyvek, amelyek mindig jól jönnek a háznál. Majdnem mint egy szakácskönyv. Ugyan rémlik, hogyan is van az a mondóka, de azért jó, ha ránézünk a receptre, nehogy kimaradjon valami. Egy szó, mint száz, remek rajzok, szép színek, és nagyon jó kis mondókák, táncik várnak azokra, akik ezekbõl a könyvekbõl puskáznak.

A kedves illusztrációk miatt a kicsik is örömmel forgatják majd, kemény kötése, lapjainak minõsége pedig gyakorlatilag elnyûhetetlenné teszi õket.

Index - Dívány - Poronty


100 állomás 100 kaland:


T-Rex

 

 

Minden gyerek átesik a dínó-korszakon. Van, aki csak felületesen, mások (így tesztolvasónk, a nyolcéves Márk) olyan mélységekig jutnak ebben, amely már-már kétségbeejti a szülõket. Mégis, a 100-T-Rexben voltak új információk még Márk számára is.

"Száz tényt írtak le a T-Rexekrõl, ezek nagy részét persze már tudtam" - írta nekünk a könyv olvastán Márk.

"De azért voltak jó dolgok, meg tetszettek a képek is nagyon. Szerintem tetszeni fog a gyerekeknek." Szerintünk is.

Index - Dívány - Poronty

 

A világ képes atlasza


TN6 B911126

 

 

Elõbb-utóbb mindenki eljut odáig, hogy el kelljen kezdenie a földrajzzal foglalkoznia. Ez a remek atlasz érthetõen, röviden, tömören segíthet ebben. Természetesen nem pótolja az iskolában megtanulandó részletes ismereteket, de abban mindenképp óriási segítség, hogy kedvet adjon a majdani picit magolósabb topográfiához, földrajzórákhoz. A tudásra vágyók étvágyát csak fokozhatja, hogy a szerzõk a földrészek, éghajlatok, országok ismertetõjegyeit,  kiválóan, izgalmasan, figyelemfelkeltõen helyezték el ennek a gyönyörû kiadványnak a lapjain - nekünk csak a borító nem tetszett...

 


Index - Dívány - Poronty


A csillagszemû juhász - Tréfás magyar népmesékIndex - Dívány - Poronty

 


Gulliverzum
interaktív könyvek

Keresés

Sorozataink


Képes Atlasz
sorozat


100 állomás
100 kaland sorozatFranklin